Kokoonpano

Heli Kinnari

vastaava ohjaaja (kokoonpano)
+358 (0)44 088 9727
kokoonpano@finvacon.fi

kati

Kati Läspä

osastopäällikkö
(kokoonpano ja pesula)
+358 (0)44 088 9721
kati.laspa@finvacon.fi

Finvacon Oy:n kokoonpano tarjoaa erilaista kokoonpanotyötä, pakkaamista, ohjelmointia, hinnoittelua ja pussitusta asiakkaiden raaka-aineista lähinnä teollisuus- ja tukkukaupan asiakkaille. Työt ovat tyypillisesti sellaisia, joissa Finvacon pystyy tarjoamaan asiakkaille kustannushyödyn verrattuna siihen, että asiakkaat palkkaisivat oman työntekijän tekemään kyseessä olevat työt tai sarjakoko niin pieni, ettei työn tekemiseen kannata ostaa konetta.

Ammattitaitoiset ohjaajamme tarkastavat kaikki työt niin, että ne täyttävät asiakkaidemme laatuvaatimukset. Ohjaajat varmistavat myös lähes 100 %:n toimitusvarmuuden.

Osaston ideana on tarjota myös ostopalveluna matalan kynnyksen työpaikkoja osatyökykyisille asiakkainaan Vaasan kaupunki ja muut lähikunnat. Ainutlaatuiseksi tarjonnan tekee ”avotyöpaikat” ns. normaalissa yritysympäristössä (Finvaconilla normaalityökykyiset ja osatyökykyiset ovat yhtä tärkeitä työntekijöitä ja se on yksi yrityksen kantavia toimintaperiaatteita).

Käyttämällä kokoonpanomme palveluita tuet siis myös osatyökykyisten työllisyyttä. Ota yhteyttä ja tule käymään! Palvelupisteemme on osoitteessa Gneissikuja 1E.

Kartta

Löydät yhteystietomme ja kartan täältä.

Muuta

Laatu ja ympäristö