Erikoislavat

Valmistamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan räätälöityjä erikoislavoja sekä kuljetuslaatikoita. Lähtökohtamme on aina asiakkaamme tuotteiden optimaalinen, mutta kustannustehokas suojaaminen sekä logistiikkakustannusten alentaminen. Yhteistyömme asiakkaan kanssa käynnistyy yleensä kartoituksella, jossa käymme läpi tarpeen huomioiden kuljetus- ja varastointimuodot. Sen jälkeen suunnittelemme prototyypin joko itsenäisesti tai yhteistyössä asiakkaan kanssa käyttäen hyväksi SolidWorks 3D- ja Autocad 2D-ohjelmistojamme. Tarpeen vaatiessa voidaan prototyyppi myös valmistaa yksittäiskappaleena suoraan asiakkaan ohjeiden mukaisesti.

Meillä on kapasiteettia valmistaa kymmenien tuhansien kappaleiden tuotesarjoja, mutta olemme kiinnostuneita myös muutamien kappaleiden erikoislavatarpeista. Kaikkia kuljetus- ja varastointiratkaisuitamme yhdistää kestävyys ja pitkäikäisyys, mutta samalla tehokas tilankäyttö sekä tyhjinä että pakattuina.

Mikäli varastointi- tai kuljetustarpeeseenne liittyy erityistä vahvuutta tai merkintää/kyltitystä vaativia tarpeita, muista että käytettävissänne ovat myös metalli- ja lasermerkkausosastomme.

Esimerkkejä

Pinottavat pitkän tavaran kuljetuslavat

Muunneltavat kärryt ja lavat

Räätälöidyt keräilylavat


Sekä koottavat, purettavat ja pinottavat lavat nesteiden kuljetukseen.

Kysy tarjousta erikoislavoista:

Eero Keltto

osastopäällikkö (puu)
+358 (0)50 583 5594
eero.keltto@finvacon.fi